Hulp op Afstand(Beta)                                               (Slechts € 15,-. per sessie).

Download de support module

Geachte klant,

Via deze webpagina kunt u contact met ons opnemen voor technische ondersteuning.
Wij bieden hulp aan apparatuur van alle merken, ongeacht waar u deze heeft aangeschaft. Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen:

e-mail
U kunt uw vragen richten aan info@technischedienst.net, u ontvangt antwoord op uw vragen via e-mail natuurlijk kunt u 24 uur per dag uw email bericht aan ons zenden, zodra iemand van de technische dienst beschikbaar is wordt uw bericht behandeld en beantwoord.

Telefonisch
Van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur kunt uw vragen stellen, wij proberen u direct te helpen of bellen u terug indien een antwoord op uw vraag niet direct beschikbaar is. Bij ons betaald u gewoon het lokale tarief en bieden wij u een normaal telefoonnummer: 071-5892726

Post
Indien gewenst kunt u uw vragen, offertes of reparaties bij ons per post aanbieden, natuurlijk bent u dan zelf verantwoordelijk voor de aansprakelijkheid, verpakking en verzendkosten. Offertes beantwoorden wij gewoonlijk per e-mail, reparaties kunt u zelf bij ons ophalen of desgewenst door ons laten verzenden via TNT Post. Voor het retour zenden van reparaties worden de verzendkosten aan u door berekend. U kunt uw reparaties zenden naar het adres onderaan dit bericht.

Zelf aanleveren
Natuurlijk kunt u bij ons terecht aan de balie, wij nemen uw reparatie aan en onderzoeken uw apparatuur om vervolgens contact met u op te nemen voor overleg en eventuele prijsopgaaf. Wel dient u een afspraak te maken met een van onze monteurs, omdat wij veelal buiten de deur werkzaam zijn i.v.m. onderhoud aan apparatuur, aanleggen van netwerken en huisbezoeken.

Onderzoekskosten
De onderzoekskosten zijn slechts € 15,- Deze betaald u natuurlijk gewoon achteraf.

Hulp op Afstand (beta) Door gebruik te maken van verbindingssoftware, kunnen wij eenvoudig en veilig verbinding maken met uw computer, wij kunnen dan uw muis en toetsenbord bedienen en meekijken op uw beeldscherm. Op deze wijze kunnen wij u helpen met het oplossen van problemen en samen met u bepalen wat gedaan moet worden om uw computer probleem op te lossen.

Voor deze service worden kosten in rekening gebracht, we gaan uit van een vaste prijs van € 15,-. per sessie. Daarvoor bieden wij u maximaal 30 minuten hulp op afstand.

Indien blijkt dat de storing niet binnen deze tijd is op te lossen bespreken wij met u enige andere mogelijkheden die het probleem mogelijk kunnen verhelpen.

Desgewenst sturen wij een monteur op locatie (voorrijkosten + 30 Minuten onderzoek kost € 15,-) de monteur kan dan eventueel besluiten uw apparatuur al dan niet ter plaatse te repareren.

Indien dit niet mogelijk is kan de monteur uw apparatuur meebrengen naar de technische dienst. of u besluit uw apparatuur direct te laten ophalen. u bespaart hiermee wat kosten en verzekert u er van dat uw apparatuur goed gerepareerd en getest wordt in onze professionele werkplaats.

Het door u te betalen bedrag wordt aan u gefactureerd, u ontvangt een factuur per e-mail. Wij verzoeken u deze vervolgens zelf binnen 7 werkdagen aan ons over te maken.
Om van “Hulp op afstand” gebruik te kunnen maken dient u eerst de support module te starten. Vervolgens belt u naar onze technische dienst op telefoon nummer 071-5892726 Na het starten van de support module verschijnt op uw scherm een “ID” en een “Wachtwoord” u dient deze aan de telefoon door te geven aan onze medewerker zodat deze met uw computer kan verbinden.

Vanzelfsprekend is deze verbinding veilig en vertrouwelijk, wij gaan discreet met uw gegevens om.

Let op: De medewerkers van de technische dienst zijn niet altijd in de gelegenheid u direct te helpen. Soms verzoekt de medewerker u dan op een later tijdstip terug te mogen bellen. Onze excuses voor het ongemak.

Uw Technischedienst.net, veilig en vertrouwd voor online support.

Met vriendelijke groet,
Technorama Energieweg 32F 2382 NK Zoeterwoude Rijndijk
Tel. 071-5892726 Fax. 071-5312748
info@technischedienst.net www.technischedienst.net

*(Beta) Wij testen onze bevindingen met de verbindingssoftware. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW Op al onze aangeboden diensten en producten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.