Na verhuizing, herinrichting, of gewoon omdat er eens opgeruimd moet worden kunt u onze hulp inschakelen voor het aansluiten en instellen van al uw apparatuur. Zo plaatsen wij uw computers, beeldschermen, printers, scanners, enz. Waar nodig leggen wij bekabeling aan en zorgen wij dat deze geen gevaarlijke situaties of hinder tijdens het werk kunnen opleveren.

Ook kunnen wij uw werkruimte voorzien van draadloos internet door middel van WiFi zenders die ( indien nodig ) met elkaar verbonden zijn om zo een dekkend netwerk te maken.

Wij zorgen voor de benodigde materialen voor het netjes wegwerken van de kabels, zo houden wij rekening met in hoogte verstelbare opstellingen en worden kabels netjes gebundeld. Ook houden wij er rekening mee dat de signalen in sommige kabels elkaar kunnen storen, wij zorgen dan voor kabels van de juiste kwaliteit/afscherming.

Alvorens van start te kunnen gaan bespreken wij met u welke klasse materialen gebruikt mogen worden, zo kunnen we een maximaal bedrag per werkplaats afspreken of een totaal maximaal bedrag aan klein materiaal. Denk hierbij aan bundelmateriaal, beugels, plakgoot. In de meeste gevallen zijn de kosten qua klein materiaal niet hoger dan € 5,- per werkplek, tenzij u kiest voor een hogere klasse, denk aan bijvoorbeeld, kabelgoot, kabelhuls, en diverse luxe bevestigingsmiddelen om apparatuur op werkplekken te monteren.

Tussen de werkplekken in proberen we te voorkomen dat kabels over de vloer moeten liggen, we gebruiken dan materialen (langere kabels, boosters, converters) om te voorkomen dat dit nodig is, echter weegt de prijs soms niet op tegen het alternatief, dan wordt in overleg soms gebruik gemaakt van een vloergoot zodat werknemers niet over de kabels kunnen struikelen.

Onze mensen beschikken over ruime kennis en kunnen met vrijwel alle apparaten, ongeacht het merk overweg. Onze kennis en ervaring is groots op het gebied van computernetwerken en Clouddiensten, zo leveren wij ook Cloud-servers, software en web-diensten op maat. Onze mensen zijn representatief, goed opgeleid, gemanierd en spreken keurig Nederlands. Onze auto’s zijn voorzien van het beeldmerk “Technischedienst.net”, Dit maakt het mogelijk dat onze mensen onder de vlag van derden kunnen worden ingezet.

Als wij geweest zijn, ziet uw werkruimte er weer keurig uit.

Indien de werkzaamheden minder dan3 uur omvatten betaald u € 49.50 per uur, ex. Btw.
Speciaal tarief indien de werkzaamheden 3 of meer uur omvatten, € 39,50 per uur, ex btw.

Voorbeeld:  Kantoor, 7 werkplekken, 2 Laser Printers, 1 Multifunctionele Printer.

Computers plaatsen, kabels netjes aansluiten en printers instellen op 7 werkplekken. ( 3.5 uur / € 276.50 )
Aansluiten Laserprinter bij de balie, en een laserprinter bij de administratie. ( 1.0 uur / € 39.50 )
Multifunctionele printer, kabel aanleggen naar de gang (via systeemplafond),
aanleggen van stroomtoevoer door middel van kabelgoot, en stekkerdoos ( 1.5 uur / € 59.25 )
Klein materiaal gebruikt bij het aansluiten van computers of werkplekken. ( € 35.00 )
Materiaal gebruikt voor aansluiten van Multifunctionele Printer + stoom aansluiting  ( € 47.50 )
Controleren netwerk / internet + Instellen Router (DHCP), Firewall, WiFi Beveiliging ( 1.0 uur / € 39.50 )
Afvoeren oude apparatuur, computers, printers, bekabeling, verpakkingsmateriaal ( Gratis )

U onderneming is opgeruimd, storingsvrij en startklaar voor slechts :                       €  497.25

* Bij meer dan 10 werkplekken vragen wij u een aanbetaling te doen van 20.00 per werkplek.
* Levering op basis van factuur, te voldoen binnen 30 dagen na oplevering van werkzaamheden.
* Prijzen zijn exclusief BTW en voorrijkosten, prijzen klein materiaal afhankelijk van kwaliteitsklasse