De technische dienst van Technorama LLP is een op zich zelf staande activiteit en heeft wegens storingsdienst – door de weeks – wisselende openingstijden.
Op Zaterdag is de Technischedienst ook voor particulieren geopend, kijk op www.technischedienst.net voor actuele openingstijden.

Tijdens openingstijden kunnen zowel particulieren als bedrijven reparaties aanbieden. U vindt ons aan de Energieweg 32 F, de ingang van de Technische dienst is aan de rechterzijde van het gebouw, tweede deur, trap omhoog, balie aan rechter zijde.

Naast computers, repareren wij ook andere elektronica zoals televisie en audio apparatuur, mengpanelen, versterkers, koffiezetters, auto elektronica, diverse besturingseenheden, enz…

Computer en Notebook Reparatie
Repareren is voor ons dagelijkse kost, naast ruime ervaring op het gebied van elektronica beschikken wij ook over benodigde test apparatuur om voorbeeld geheugen modules en harddisks te testen. Ook het testen van moderne SSD Schijven behoort tot de mogelijkheden.

Wij repareren notebooks van alle merken en gaan hiermee verder dan de meeste reparatie bedrijven, zo repareren wij tot op het component niveau en beschikken wij over apparatuur om SMD en BGA componenten te vervangen.

Op deze manier is repareren vaak WEL mogelijk en kunnen wij voor een lagere prijs reparaties uitvoeren waar veel andere reparatie bedrijven geen oplossing bieden. Voorts heeft de technische dienst een  verrassend laag tarief aan onderzoekskosten en geld voor de meeste reparatie opdrachten een No Cure – No Pay regeling.

Web Winkel
Op www.technischedienst.net vindt u ook een webwinkel in deze webwinkel vindt u een greep uit ons assortiment. De meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar maar u kunt deze natuurlijk ook gewoon online bestellen.

Netwerk onderhoud / Monteur op locatie
Vanuit onze technische dienst is het mogelijk een monteur op locatie te laten komen, de monteur kan voor uw bedrijf het netwerk controleren op storingen, indringers, defecte apparatuur en natuurlijk kunnen onze monteurs allerhande storingen aan het netwerk, de computers, printers en andere randapparaten oplossen.

Voor meer informatie kijk u op www.technischedienst.net