Dynamicsite is een online dienst voor het verzorgen van uw website, aan de achterkant van uw website bevindt zich het programma van DynamicSite, echter aan de voorzijde zien uw bezoekers slechts uw website die u door middel van dynamicsite eenvoudig van de gewenste functionaliteiten kunt voorzien. Een webpagina maken was nog nooit zo eenvoudig.

DynamicSite zorgt er voor dat uw webpagina voldoet aan alle eisen die door de Europeese uni worden gesteld, ( denk aan AVG, GDPR, Het recht om vergeten te worden, … ).
Ook vindt de hosting plaats op servers in Nederland, gebruikmakend van een cluster netwerk, meerdere locaties en dagelijkse back-ups is niet alleen uw website, maar ook uw data en database in veilige handen. Dynamicsite is in tegenstelling tot veel open-source diensten goed beveiligd tegen hack-pogingen.

Een abonnement op DynamicSite heeft u al vanaf 3.95 per maand, voor de wat grotere bedrijven is er het basispakket vanaf 10 euro per maand (excl. btw ), dit abonnement omvat meer mailboxen en opslagcapaciteit voor uw gegevens en database. Tevens groeit de dienst automatisch mee met uw gebruik.