Vacature : Commercieel Medewerker

De werkzaamheden als “Commercieel Medewerker” is bij ons zeker geen saaie baan, je krijgt de beschikking over een eigen bureau, computer  en telefoon toestel. Je krijgt de mogelijkheid alle facetten van het vak uit te voeren, zo verzamel je klant en markt informatie als voorbereiding op het bedenken van nieuwe reclame campagnes. Ook werk je mee aan de planning en uitvoer hiervan en ben je volledig onderdeel van het bedrijf.

Tezamen met het team overleggen we de mogelijkheden en strategieën binnen een project. Zo zorgen we er voor dat de verkoper altijd weet wat hij/zij verkoopt en de programmeur weet wat de klant verwacht en de technische mensen weten hoe de infrastructuur moet worden gerealiseerd.

Als verkoper zul je in contact komen met directe afnemers van het bedrijf, orders aannemen en ook zelf op zoek gaan naar nieuwe klanten. Je hebt de vrijheid verkoop gesprekken met nieuwe klanten te voeren, offertes uit te brengen en bestellingen in ons systeem te verwerken. We leren je ook omgaan met klachten en deze tot tevredenheid van de afnemer af te wikkelen.

Een van de leukste dingen is misschien wel het bedenken, plannen en ondernemen van promotieactiviteiten die we gezamenlijk met het hele team kunnen ondernemen.
Het is jou taak om hierin de leiding te nemen en de ideeën te noteren / uit te werken.