Vacature : Applicatieontwikkelaar

Als applicatieontwikkelaar heb je misschien wel de leukste baan van het team. Je hebt de beschikking over een eigen bureau en telefoon toestel, een computer met twee beeldschermen en een aantal software pakketten die wij gebruiken voor de ontwikkeling van onze applicaties.

Naast het in Teamverband bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten werk je aan uitbreidingen op onze huidige producten. Enige kennis van PHP en MySQL is wel vereist. Ben je ook nog eens handig met CSS is dat een pluspunt.

Je brengt de gewenste uitbreidingen in kaart en denkt mee aan het plan van aanpak. Vervolgens maken we een ontwerp en richten voor elk project een afzonderlijke ontwikkelomgeving in. De uitbreidingen op onze bestaande producten variëren van het maken van templates tot het inbouwen van nieuwe betaalmethoden. Het is de bedoeling dat de gemaakte uitbreidingen daadwerkelijk aan gebruikers worden aangeboden. Je hebt daarmee dus ook echt eer van je werk.

In teamverband bedenken we nieuwe producten en diensten, natuurlijk ben jij de persoon die nadenkt over de programmering, immers moet het product voor de eindklant vlekkeloos functioneren en kun je lastige “wat als” problemen in teamverband proberen op te lossen.

Met name onze ( veel op DynamicSite lijkende ) web wizard is een van de producten waarin je de mogelijkheid hebt nieuwe plug-ins te schrijven of compatibiliteit toe te voegen. Dit project is behoorlijk omvangrijk en biedt erg veel leerzame uitdagingen.

Natuurlijk gaan we in teamverband onze producten en diensten promoten, ook daarin doe je mee met  het bedenken van promotieactiviteiten en verzorg je eventueel bijpassende koppelingen op de websites van het betreffende product of dienst.